Ga naar de inhoud

Fieldlab

Onze proeftuin als broedplaats voor innovatie en ontwikkeling!

Onze proeftuin is gelegen tussen industrieterreinen Bargermeer-Zuid en Bedrijvenpark A37 en richt zich op het testen en ontwikkelen van aan zonne-energie gerelateerde technieken en de toepassing van biobased materialen daarbinnen. De proeftuin biedt daarbij niet alleen een kans om producten te ontwikkelen en te testen maar fungeert ook meteen als een platform waarlangs de commerciële introductie van deze producten plaats kan vinden.

Voor innovatievraagstukken in het verlengde van zonne-energie en op de crossover met biocomposieten bieden wij u een praktijkrealistische omgeving waar u ‘in-situ’ gebruik kunt maken van verschillende faciliteiten. In overleg met u is veel maatwerk mogelijk!

Heeft u een technologie die u in de praktijk wilt testen of wilt doorontwikkelen? Wilt u onze locatie gebruiken als onderdeel van een lesprogramma? Heeft u andere ideeen ten aanzien van circulaire producten of hernieuwbare energie die u samen met ons wilt uitwerken? Neem vooral contact op via onze contactpagina! Samen bekijken we de mogelijkheden.